Huidverzorging van binnenuit!
Voedingssupplementen zijn tegenwoordig een essentieel onderdeel van om het even welke efficiënte huidverzorgingsroutine. Correxiko is het allernieuwste, op wetenschap gebaseerde, hoog kwalitatieve huidverzorgingsproduct. Het biedt een intelligente, eenvoudige benadering van schoonheid van binnenuit. Correxiko is volledig natuurlijk en bevat geen tarwe, gluten, gist, zuivel en GMO’s. Het is geformuleerd zonder chemicaliën, bewaarmiddelen, synthetische zoetstoffen, kunstmatige kleur-of smaakstoffen.
Vanaf nu bij ons verkrijgbaar!


The Skin Supplement

Correxico Close up capsules voorzien de essentiële bouwstenen voor een mooie huid. Correxico vermindert de zichtbare tekenen van huidveroudering door van binnenuit de leeftijd- en klimaatgerelateerde biochemische veranderingen die rimpels, fijne lijntjes en een droge, oneffen huid (het resultaat van schade toegebracht aan de diepste huidlagen) veroorzaken te helpen tegenwerken.

Correxico Close up is de meest geavanceerde formule op de markt vandaag met 60 actieve ingrediënten (en geen additieven) die de meest recente, klinisch bewezen ingrediënten biedt in 5 apart geformuleerde capsules, verpakt in één dagdosis.

Dit product is vrij van tarwe, gluten, gist, zuivel en GMO’s. Het werd geproduceerd zonder chemicaliën, bewaarmiddelen, kunstmatige zoetstoffen, kunstmatige smaak- of kleurstoffen.

Waarom Correxiko The Skin Supplement?
De baanbrekende formule bevat lycopene, voor UV-bescherming, Astaxanthine om vrij radicalen te neutraliseren, essentiële voedingsstoffen om celvernieuwing te stimuleren, gehydrolyseerd marine collageen om de huidmatrix te ondersteunen, hyaluronzuur om de hydratatie tussen de cellen te onderhouden en Reservatrol om het lichaam te helpen vechten tegen ontstekingen en krachtige Probiotica, Energie- en moodboosters, essentiële enzymen, aminozuren, mineralen en superfoods. Iedere capsule bestrijdt een ander huidprobleem door zich te richten op de innerlijke, herstellende huidlaag door het collageen te verhogen met collageen stimulators die de huidfuncties ondersteunen en schade verminderen.

Eén zakje bevat:
Inter-serum (anti-rimpel capsule) x 1
Skin plump (hydraterende capsule) x1
Inter-Repair (herstellende capsule) x 1
Green & Berry Pro-Bio (huidverbeterende capsule) x1
Whole Vitality (stralingscapsule) x 1

De resultaten
Zie de stevigheid, textuur, glans en hydratatie-niveaus van de huid stijgen en een vermindering van fijne lijntjes en rimpels binnen de 12 a 18 weken, na consistent dagelijks gebruik. Een verhoging van de energie kan vanaf dag 3 worden opgemerkt. Resultaten accumuleren na langdurig gebruik.


INSIDER TIP
Correxico bevat een uitzonderlijke combinatie van vitaminen, mineralen, anti-oxidanten, zee- en kruidenextracten. Als je ze regelmatig inneemt, verbetert de gezondheid van je huid.


INGREDIËNTEN:

Capsule 1
Cell Anti-Age 365mg
(Alpha Lipoic Acid, Calendula Extract, Ascophyllum Nodosum,
Co-Enzyme Q10, Lutein Extract, Resveratrol Extract)
Vitamin E Natural (D-Alpha Tocopherol) 30iu 20mg (167% RDA)
Zinc (Citrate) 10mg (100% RDA)
Vitamin A (1200iu) 360µg (45% RDA)
Vitamin D3 (Cholecalciferol) 400iu 10µg (200% RDA)

Capsule 2
Skin Smooth & Soft 340mg
(MSM, Curcuma Longa Root, Astaxanthin Extract, Rosehip Extract,
L-Glutathione (Reduced), Glycyrrhiza Glabra Root, Acai Berry,
Bambusa Vulgaris Extract, L-Cysteine, Linseed, L-Proline, Quercetin)
Hyaluronic Acid 175mg
Selenium (Methionine) 55µg (100% RDA)

Capsule 3
SunCorrex 292.5mg
(Green Tea Extract, Dunaliella Salina Algae,
Centella Asiatica Extract, Pinus Pinaster Extract,
Lycopene Extract. Zeaxanthin Extract)
Vitamin C (Calcium Ascorbate) 80mg (100% RDA)
Vitis vinifera Seed Extract – 95% OPC 50mg

Capsule 4
Pro-Absorb 295mg
(Spirulina, Chlorella, Vaccinium myrtillus Extract, Medicago Sativa,
Probiotic 5 Strains, 2 Billion CFU – Lactobacillus Acidophilus,
Lactobacillus Bulgaricus Bifidobacterium Longum, Breve,
Infantis – Barley Grass, Wheatgrass)
Gingko Biloba Leaf Extract 50mg
Iron (Gluconate) 14mg (100% RDA)

Capsule 5
Energy+ 331mg
(Korean Panax Ginseng Extract, Guarana Extract (22% Caffeine),
Amylase, Lipase, Protease, Potassium, Piper Nigrum Extract)
Vitamin B5 (Calcium Pantothenate) 30mg (500% RDA)
Vitamin B6 (Pyridoxine HCL) 20mg (1428% RDA)
Vitamin B3 (Nicotinamide) 16mg (100% RDA)
Vitamin B1 (Thiamine HCL) 15mg (1364% RDA)
Manganese (Gluconate) 2mg (100% RDA)
Vitamin B2 (Riboflavin) 1.3mg (100% RDA)
Folacin (Folic Acid) 300µg (150% RDA)
Vitamin B12 (Cyanocobalamin) 20µg (800% RDA)

capsule shells – vegetarian certified

This product is free from:
GLUTEN, YEAST, DAIRY, GMO, SOY, SUGARS & SWEETENERS, SEAFOOD, BOVINE & PORCINE COLLAGEN
It is formulated without the use of preservatives, synthetic sweeteners, artificial flavours or colours.
This product is a food supplement. Food Supplements should not be used instead of a varied diet. If you are pregnant, nursing, taking any medication or have a medical condition, please consult your health practitioner before taking this product.

Prijs: 115€

THE COLLAGEN BOOSTER

De huid bestaat voor ongeveer 70% uit collageen.

Collageen is een vitaal onderdeel van de huidelasticiteit en die jeugdige look van de huid. Jammergenoeg begint de productie van collageen af te nemen vanaf de leeftijd van 18 jaar en vanaf 30 jaar begint de vermindering van collageen zichtbaar te worden aan de huid.

  • De productie van collageen daalt ongeveer 1% per jaar, vanaf de leeftijd van 18 jaar.
  • De huid van een vrouw wordt iedere 10 jaar met 7% dunner (dit wordt geregeld door het collageen).

Vanaf de menopauze:

  • De huid verliest jaarlijks nog meer collageen.
  • Na de eerste 5 jaar na de menopauze kunnen vrouwen tot 30% verliezen van het overblijvend collageen.

De hoeveelheid collageen dat je hebt, behouden, is één van de sleutels tot een mooie huid. De aminozuren – Glycine, Proline, Alanine and Hydroxyproline (allen terug te vinden in Correxiko® COLLAGEN BOOSTER) – zijn de hoofdbestanddelen van collageen; deze aminozuren terug aanvullen, in de juiste verhoudingen (en nog belangrijker in een absorbeerbare vorm) is noodzakelijk om een gezond niveau van collageen te behouden en zodoende huidveroudering preventief te behandelen..

Waarom The Collagen Booster?

Twee verschillende dubbelblinde, willekeurige klinische studies versus placebo-onderzoek werden uitgevoerd op vrouwen tussen de 35 en 39 jaar. Het doel van deze klinische studies was het effect te evalueren van orale inname van 10g collageen peptiden op de huid en haar tolerantie.

De resultaten bewijzen dat na dagelijkse inname gedurende minstens 12 weken van COLLAGEN BOOSTER de conditie en structuur van de huid verbetert.

De resultaten

Na slechts 8 weken:

het anti-aging effect kan duidelijk worden gezien omdat de huidrimpels en heel diepe gevestigde rimpels verzacht werden met 26%

de soepelheid van de huid werd verbeterd met 19%

de hydratie van de huid werd met maar liefst met 28% verhoogd

Inhoud

Dosis voor 28 dagen.

Gebruiksaanwijzing

Mix dagelijks 1 maatschepje met een glas water, vruchtensap, kokoswater of met een smoothie. Wanneer het gewenste resultaat werd bekomen, volstaat 1 schepje om de 2 à 3 dagen.

Ingrediënten

1 opgehoopt schepje– SCHEPJE INGESLOTEN:

CLOSE UP TM Collagen Booster â€“ 11g (1 scoop)
(Hydrolysed Collagen Peptides -100% Marine sourced, Hyaluronic Acid,
Punica Granatum Extract, MSM, Camellia Sinensis Extract, Skin Ceramides)

Insider tip

Een snelle blik op de dosering en ingrediënten van de meeste collageen producten, toont dat de meerderheid van de fabrikanten dosissen gebruikt die veel lager zijn dan 10 gram en sommigen gebruiken niet eens collageen dat volledig uit marine-bronnen afkomstig is.

Prijs: 90€

PRO-OMEGA 3


Pro-Omega 3 zorgt voor een dramatische vermindering van de extreem droge, gerimpelde, oneffen huid en eveneens voor een verbetering van de haargroei, kracht en glans van het haar.

Versterk vanbinnenuit de vochtvasthoudende capaciteiten van de huid. Dit vermindert een doffe en matte teint. De zeer zuivere, ultra hoge dosis EPA en DHA van de omega 3 visolie-capsules maken het verschil tussen een zachtere, gladdere, jonger uitziende huid en een droge, gerimpelde en doffe huid.

Voordelen voor jouw huid

Het tekort aan EPA en DHA in onze voeding draagt bij tot huidaandoeningen zoals een zeer droge, schilferige huid, eczeem en psoriasis, ouderdomsvlekken en huidvlekken. Zonder deze 2 essentiële vetzuren verliest de huid op lange termijn teveel vocht. Eén van de belangrijkste redenen dat visolie leidt tot een gezondere huid, is omdat het huidontstekingen vermindert. Uit verschillende studies blijkt dat aanvulling met visolie de verschijning van acné, psoriasis en eczeem vermindert.

Gewichtsverlies

Talrijke studies hebben aangetoond dat Omega 3 vetzuren een significant verschil in gewichtsverlies kunnen betekenen, vooral in de buikstreek.

Sterk, volumineus haar

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval, de meest prominente is genetica. Deze erfelijkheidsfactor is verantwoordelijk voor het merendeel van de gevallen van haaruitval.

Echter, andere oorzaken van haaruitval kunnen het gevolg zijn van hormonale disbalans, voedingstekorten, een droge hoofdhuid en infecties. Deze oorzaken kunnen dramatisch verholpen worden met een hoge dosis ultra zuivere Omega 3 visolie-capsules. 

Bovendien bevordert Omega 3 de productie en werking van hormonen die de gezondheid, kleur, glans en sterkte van je haar beïnvloeden. Het is ook de voedingsbron voor de  talgklier die een grote bijdrage levert aan de natuurlijke talgproductie van de hoofdhuid die verantwoordelijk is voor het voeden van de haarfollikels.

Stress en veroudering hebben een grote invloed op haaruitval, een hoge dosis aan Omega 3, keren deze beschadiging om.

Resultaten

Een zachtere, gladdere en meer soepele huid, die merkbaar minder droog is met minder lijnen.

Na 3 tot 6 maand zal je ook een groot verschil merken in de haarstructuur, lengte en haargroei.

Inhoud

60 capsules, dosis voor 4 weken.

Gebruiksaanwijzing – voor oraal gebruik

Neem 2 capsules in per dag, samen of verspreid. Best in te nemen net vòòr of net na een maaltijd.

Ingrediënten

Dosis – 2 capsules

Visolie 2000 mg
Omega 3 – 1498 mg waarvan 1000 mg EPA en 498 mg DHA
Vitamine E 10mg

Certificaten: Halal

Indien u bloedverdunnende medicatie inneemt wint u best eerst het advies van uw huisarts in.

Prijs: 30€