Lieve klanten, na de zware beslissing rond sluiting komt nu stilaan het besef. Het is hier rustig, de bel gaat nooit, mijn salon werd volledig ontsmet en de deur gesloten. Slechts enkele maanden geleden begon ik aan mijn droom en sinds kort kreeg deze droom echt mooi vorm. Ik kreeg leuke klanten die mijn hart balsemden met lovende woorden. Woorden die mij zelfzekerder leerden maken, die mijn wens deden uitkomen. Vrouwen verwennen en net genoeg verdienen om mijn gezin te kunnen ondersteunen. Natuurlijk heb ik een man die werkt, maar zoals jullie allemaal weten is dit op de dag van vandaag, gezien hij maar een eenvoudig loon heeft, niet voldoende. Dus ik diende mijn bijdrage te leveren om onszelf en ons gezin voldoende middelen te kunnen blijven geven. Natuurlijk gingen we wel eens een keertje op vakantie, naar Spanje waar mijn mama woont. Maar verder blijven wij een bescheiden leven leiden.
December kreeg ik met veel trots mijn btw nummer, januari konden we van start. Ik heb veel moeten investeren om de veeleisendheid van vandaag te kunnen beantwoorden. Ik zou aan een droom werken die ik niet in de kortste keren zou willen zien overkop gaan. Ik heb grote stappen moeten zetten in het onbekende om aan dit verhaal te kunnen beginnen.
3 maanden later moet ik noodgedwongen sluiten. MOETEN? Neen, in eerste instantie niet maar de veiligheidsregel van 1,5m afstand kan ik hier gewoon niet waar maken, gelukkig is intussen door de overheid besloten dat ook wij onze deuren moeten sluiten. Bovendien heb ik een gezin en draag ik verantwoordelijkheid naar hun maar ook naar mijn klanten. Ik heb lange dagen gedraaid om de laatste weken mijn huis en praktijk extra te ontsmetten zodat klanten hier in een zo veilig mogelijke manier zouden kunnen behandeld worden. Ik zou het risico niet nemen anderen, mezelf of mijn gezin te besmetten.
Zondag nam ik de beslissing alle afspraken te annuleren, maandag stroomden de telefoons binnen van mensen die zelf hun afspraak in de toekomst annuleerden.
In eerste instantie was ik opgelucht, maar het besef kwam al snel, wat een impact zou dit hebben op onze financien, maar ook voor mijn zaak. Ik moet straks weer van voor af aan beginnen.
Vele berichten gaan rond om kleine zelfstandigen te ondersteunen, en ik kan alleen maar zeggen dat dit de bikkelharde waarheid is. We gaan harde tijden tegemoet, de genomen maatregelen gaan voor veel onstabiliteit zorgen.
Wat mijn sector betreft zullen mensen als ik, geen recht hebben op een premie, ondanks dat ik ook sociale bijdrage betaal.

Daarom ga ik de mogelijkheid uitwerken om jullie producten en thuisverzorging te laten bestellen en welke ik zal kunnen opsturen. Zo kunnen we elkaar blijven steunen op een veilige manier. We komen niet in contact met elkaar, maar ik zorg voor jou huidverzorging en jij zorgt voor een klein vervanginkomen voor mij.

Volg onze pagina want we werken dit spoedig uit.
Delen = LIEF!

#samenzijnwesterk #caringissharing #erisaltijdhoop #hetbesteindemensnaarbovenhalen #voorelkaarzorgen #loveyouall